vrijdag 15 januari 2016

Vernieuwde openingstijden Gnus Wonen

Omdat het veel tijd kost om een winkel en webwinkel te runnen en mooie spullen in te kopen hebben wij besloten om ons meer te gaan richten op onze webwinkel en inkopen. Daarom is de winkel nog maar 1x per maand op zaterdag open en natuurlijk bent je op afspraak altijd welkom.


De webwinkel is eigenlijk ons kindje want hiermee zijn wij begonnen maar hier gaat toch meer werk in zitten dan wij dachten en omdat wij het afgelopen jaar met ziekte te maken hebben gekregen is het dan moeilijk om er een winkel bij te draaien.  DUS wij volgen ons gevoel en gaan ons volledig richten op de webwinkel waar wij samen ontzettend veel plezier aan beleven. Wij gaan meer sfeerfoto's op de webwinkel plaatsen en proberen meer unieke items te vinden zodat wij ons nog beter kunnen onderscheiden van andere. Wij hopen op je begrip en natuurlijk nogmaals; op afspraak ben je altijd welkom. Als extra service bezorgen wij gratis in Hoogland, Amersfoort, Hoevelaken en Nijkerk. Je kunt dan ook als wij het komen brengen ter plekke betalen (wij hebben ook PIN).


de webwinkel is 7 dagen 24 uur per dag open.
Onze eerste zaterdag dat wij open zijn is 13 februari 2016  van 10.00 tot 15.00 uur daarna iedere eerste zaterdag van de maand.

Vergeet niet onze BRYNXZ aanbieding; 25% korting op alles van Brynxz. geldig tot en met zaterdag 23 januari 2016 gebruik hiervoor onze code; brynxz25.Wij verzenden vanaf  € 50,-  gratis binnen Nederland (onder de € 50,- rekenen wij € 4,95) en vanaf vandaag verzenden wij gratis naar Belgie en Duitsland vanaf  € 100,- (onder de € 100,- rekenen wij € 8,-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten