zaterdag 8 november 2014

De herfst is nu echt begonnen dus tijd om je huis gezellig en warm aan te kleden. 


Wij hebben er een nieuwe leverancier bij en daar zijn wij ontzettend blij mee het is OTENTIC; Zij hebben bijzondere producten die met respect voor natuur en milieu worden gemaakt en die direct bijdragen aan de welvaart in het gebied van herkomst. Zo heeft Otentic een fraaie collectie opgebouwd die perfect aansluit bij een moderne, kosmopolitische leefstijl. Hoogwaardige producten van veelal hergebruikt hout, die speciaal voor Otentic worden gemaakt door vakkundige ambachtslieden. Maar ook unica die door Angelie en Nishant persoonlijk worden geselecteerd tijdens hun vele Azië-reizen.
kaars


Verder hebben wij niet stil gezeten, wij hebben een leuke leverancier gevonden voor krukken en tafeltjes uit Indonesië , wil je ze zien kijk dan even onder deze link kleinmeubelen.


 Hou in je agenda 28 en 29 november vrij voor onze warme wintermarkt bij de winkel of  kom 30 november gezellig naar Bussum naar restaurant Bel Ami waar wij staan op de Wintermarkt, verdere informatie volgt.
 Vergeet niet onze vernieuwde openingstijden : donderdag en vrijdag van 10.00 - 17.00  uur en zaterdag van 10. 00 - 13.00 uur.

   


Geen opmerkingen:

Een reactie posten