woensdag 16 juli 2014

Aangepaste openingstijden tijdens vakantie bij Gnus Wonen

Voor sommige is de vakantie al begonnen maar voor ons nog niet. Wij hebben nog even een order van Brynxz binnen gekregen met wat nieuwe dingen zoals een kleine idylle, bolvaasje wit en een mooie ovale pot wit. Verder hebben wij weer wat aanvullingen zoals de premiere dark grey en pitchers.

Jullie hebben nog een winnaar van de foto aktie te goed, deze maand is het Vincent uit Amersfoort geworden. Gefeliciteerd de bon komt zo snel mogelijk naar je toe.



Vorige week zijn wij te gast geweest op de B&B van Brynxz Collections, daar hebben wij wat nieuwe modellen mogen zien en hier mochten wij heerlijk even ontspannen in het Drentse land. Het was fantastisch en wij hebben weer veel ideeën opgedaan. Vanaf maandag 4 augutus tot en met maandag 1 september is de winkel gesloten vrijdag 1 augustus is er ook geen koopavond. De webwinkel gaat gewoon door en mocht je even langs willen komen, bel even en 1 van ons is er. Je bent van harte welkom.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 September zijn wij de hele dag geopend en hebben wij opruiming. Veel leuke aanbiedingen en een hapje en drankje. Wij zetten deze aanbiedingen ook op facebook dus volg ons en je bent de eerste die de aanbiedingen ziet, even een mailtje en wij sturen het naar je op of houden het apart. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten