maandag 2 juni 2014

Prachtige najaarscollectie 2014 van Brynxz ingekocht
Inmiddels begint het bijna zomer te worden en wij....wij hebben de najaarscollectie van Brynxz besteld.
Alles stond in de prachtige tuin bij Brynxz opgesteld en wij hebben een mooie grote collectie uitgezocht.
Binnen een paar weken krijgen wij de eerste levering van de bestaande collectie binnen (classic white, majestic earth, earth) en over een paar maanden komen de nieuwe modellen en kleuren binnen.Wij vinden het echt een top collectie die goed te combineren is met de bestaande kleuren van Brynxz. Een tipje van de sluier....nostalgisch blauw en groen, flessen en kannen met touw en prachtige oude dienbladen.
Ook hebben wij weer unieke items ingekocht en zoals jullie weten is er van elk artikel maar 1! Oude broodplanken en plateaus, tempelstenen en volop vachten (konijn en schaap).

DE FOTO AKTIE : de aanmeldingen komen al binnen en wij willen jullie hiervoor bedanken maar wij zien graag nog veel meer mooie foto van jullie verschijnen. Maak mooie foto van een aankoop die je bij ons hebt gedaan en  mail die naar info@gnuswonen.nl  zodat wij jouw foto op de site kunnen zetten en andere mensen hiervan kunnen genieten en ook idee├źn op kunnen doen. De komende maanden zullen wij elke maand een kadobon verloten onder de inzendingen.


Wij geven 50 % korting op BRAXTON , windlichten , lantaarns en dienbladen .OP is OP !Geen opmerkingen:

Een reactie posten